Blir garanterat en bra dag om du ger dig ut för en morgonrunda innan jobbet. Oberoende hur tidigt det är. Klockan ringde idag 04:35 och bara för att man är så nöjd med sig själv efter en löprunda så kommer det smitta av sig på hela dagen. Perfekt då vi ska stänga in oss i en svettig gymnastikhall i 6 timmar idag.

Har du testat?

Sitter lutad emot husväggen för att slippa eftersvettas så himla mycket efter att ha duschat. Nu ska jag upp i duschen och sedan fara till jobbet. Börjar bli kallt. Fåglarna kvittrar och ungdomar ranglar hem ifrån efterfesten eller går emot LKK. Läs mer senare om min tro på placering i kön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>