Morgonrundan.

Klockan ringde 05:00, jag vänder mig om till Therese och frågar hur hon sovit och undrar om det blir någon morgonrunda. Men icke då, hon väser att hon vill sova vidare.
Tyvärr för mig själv så ligger jag nu klarvaken. Försöker att göra allt för att somna om igen. Men jag hade redan sovit mina 7 timmar, hade inte klockan ringt så hade jag säkerligen kunnat sova någon timme till. Men nu när jag var vaken så var det kört.

Lägger mig och läser lite bloggar.

Läser om Anna Drott´s kamp emot vikten och annan kul läsning hon bjuder på.
Min feeddler matar mig med nästa inlägg vilket får mig att fundera på hur överdelen på bröllopsklänningen till detta rockwedding-bröllop ska se ut. Jag vet att det ska bli rak tubtopp, men skulle vi ha kant? Eller var det bara till lillans? Måste se till att få klart skissen och skicka över för ”kontroll”.
Läser om Asti Nasti och hennes löprundor.
SMID gav mig förr rolig läsning om att driva eget klädmärke. Nu mera är det mycket mammatankar. Bläddrar då snabbt förbi.
BBTrader och RikPåAktier ger mig lite nyttig information om aktiemarknaden. Dom är i min stil, alla passar inte alla.
Muskelknippena Joakim och Christer ger mig lite inspiration. Även om nu den rosa bakgrunden skär sig aningens!
Från början var Glitzybloggen också en träningsblogg, men som mer o mer går över till att handla om mode. Antar att hon vinner mer på det. Både personligen och ur andra synvinklar. Men alltid kul att följa linköpingsbor.
Precis börjat följa Tina också, hennes blogg TinaTinaa bjuder på många härliga kreationer hon själv syr. Duktig tjej. Önskar jag hade tiden och platsen.
Hög tid att fixa sybordet, orkar inte dra sakerna fram och tillbaka.

Efter att ha hunnit med lite arbete nu på förmiddagen så ska jag nu ta en löprunda innan jag ska till Johan på Lundgren & Haagaard för en putsning.
Kanske behövs, eller vad tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>