När vi är ute och reser så sover vi så gott som alltid i tält. När vi senast trampade till Danmark runt och hem så reste vi med ett Hilleberg Nallo 2 GT. Ett rött sådant. Det är verkligen ett tält i vår smak. Det är lätt att sätta upp på nolltid. Det finns gott om plats tack vara det extra utrymmet som GT bidrar med. Men så finns det en liten baksida med just detta tält som vi har. Det är rött.

Vi vildcampar gärna och med ett rött tält så syns man väldigt väl. Vi vill nu byta detta till ett grönt istället. När vi ändå gör det så passar vi på att byta upp oss till ett lite större. Så ett Nallo 4 GT är på väg, ett grönt sådant.

Så nu har vi ett rött Hilleberg Nallo 2 GT över. Har du behov av ett tält? 5000 kr har vi tänkt oss, det är så gott som nytt och kostar då 7750 kr. Hur många vattenpelare det har? Hillebergs VD låter meddela att ”Räcker det inte att jag säger att det inte regnar in?”.

Kontakta oss på mikael.svelander@gmail.com om du är intresserad.

Nallo 2 GT

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>