Äntligen, som vi har längtat. Efter lite sjukdom i familjen så är nu alla på benen och vi känner oss redo att börja årets äventyr på cykel. Vi kommer även denna gången att ta oss till Danmark via Göteborg, samma som resan vi gjorde 2012, och sedan hem via Grenå – Varberg. Men för att göra det lite roligare så kommer vi försöka att hålla oss på lite andra vägar än senast.

Vi har uppgraderat oss lite till denna resa. Nu mera så är det ju två barn som ska husera där bak i vagnen. Så var ska vi då ha den packning som satt bredvid Siri på vägen till Paris i fjol? Jo, vi bygger ut vårt ekipage och sätter en kärra efter vagnen. Får visa er sedan hur det ser ut. Känns toppen när vi testkört det i alla fall.

Inget #EnKronaMilen i år?

Så klart, men vi har sänkt ribban i år. Inget mål med insamlingen men vi hoppas att ni är många där ute som vill vara med och bidra till en bättre värld.
Vi kommer att cykla ca. 100 mil denna gången.
Vår stora utmaning med denna resa kommer att vara transporten av Siri på 18 månader och Isac på 6 månader. Delsträckorna kommer inte alls att vara lika långa som tidigare. Men det kanske också bara är skönt.

Insamlingen hittar du här: http://www.raddabarnen.se/stod-oss/egen/alla/51533/

Och som vanligt kommer du kunna följa oss här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>