Att ligga nerbäddad i sovsäcken och höra ett stilla smatter mot tältduken är obetalbart. Att man sedan också hör hur fru och två barn tar djupa, stilla andetag gör det inte sämre.

Vi har satt åtta mil på en dag som maxgräns. Det är vanligtvis ingen match. Men med blandad terräng för att minska på trafiken och med två barn där en vill springa omkring med jämna mellanrum och den andra vill äta fem minuter efter att vi hoppat upp på sadeln för att det inte passade herrn. Som tur är så ammar han än, så maten är ju snart avklarad.

Men alla dessa stop tar tid. Och vi låter dom också ta tid. Vi har ju semester.

Vi han idag inte mer än ca. två mil innan det var dags för lunch som inmundigades vid Hultsjön. Siri passade på att bada och skvätta vatten på pappa medan mamma värmde maten.

  
Sedan ville Osac prompt ta några kilometer innan Godegård. Hade vi vetat vilket mysigt ställe Godegård var så hade vi trampat på för att vi skulle få fika och Isac äta där istället. Men så är det nästan alltid. Man stannar och sedan runt hörnet så dyker det upp ett mysigt fik.

Väl framme i Harge efter att fått tagit en liten omväg för att ”Sprängning pågår” så slängde vi upp tältet och gick direkt iväg och åt en bit mat. Fantastiskt trevligt nere vid Harge badplats.

En kall öl smakar så galet bra efter några mil i gassande solsken.

  
Sedan så  tog Siri några åk i rutschkanan och hoppade lite på en uppblåst bubbla. Eller hon satt mest och barnen runt omkring hoppade s hon studsade. Ljuvligt högt skratt bubblade ur henne.
  
Nu ska även jag sova. Men först lite data från dagen.

  • Cyklad tid: 5:04:28
  • Distans: 79.90 km
  • Total distans: 79.90 km
  • Snitthastighet: 15.7 km/h
  • Maxhastighet: 37.5 km/h

God natt och sov gott. Det kommer vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>