Våffla och glass…

…i Vara. I Badhusparken ligger det ett glasscafé. Italiensk glass. Smakar smaskens en varm dag som denna. Vi sitter i gräset.

  
Vi pratar med en himla massa människor när vi åker omkring. Många bara nyfikna på ekipaget. Men många frågor också om vart vi är ifrån och vart vi ska. Vi samlar in tips längst med vägen och skriver om vår karta hela tiden. Gör oväntade stop och ibland längre stop, många gånger efter den information vi kommit över. Ett fantastiskt sätt att resa och upptäcka.

Här i gräset får vi veta att badet i Nossebro ska vara väldigt trevligt. Kanske ska vi stanna där en extra natt då det sägs bli än varmare imorgon?

Det här inlägget postades i Cykelsemester 2015. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>