Hur mycket har vi samlat in?
När vi cyklade Linköping - Paris så blev det totalt 220 mil och 7580 kr till Rädda Barnen. Fantastiskt roligt tycker vi och hoppas på fler lyckade resor. Läs mer om vår resa på raddabarnen.se.
Vilka är med och bidrar?
När vi har en aktiv insamling så är vår familj och våra vänner med och bidrar. Vill du också vara med och bidra när vi har en insamling? Följ oss på facebook så får du uppdateringar om nästa resa.
Vad är #EnKronaMilen & vilka är vi?
#EnKronaMilen är en insamling till förmån för Rädda Barnen.

Vi heter Mikael & Therese Svelander och älskar livet med allt vad det har att erbjuda. Att ge oss ut på äventyr är något vi försöker att göra så ofta vi kan. Vi har tidigare gjort flera resor på cykel och senast tog vi oss från Linköping till Paris, denna gången även med vår dotter på 6 månader.

När vi cyklade från Linköping och rundade Danmarks nordligare delar så kom vi på idén med #EnKronaMilen. Vi cyklade då 152 mil och när vi hade återvänt hem så var det flera som bidrog och skänkte 152 kr. Nu vill vi göra om den resan men med nytt mål. Paris och cirka 200 mil.
Vill du bidra?
För tillfället så har vi inte någon pågående insamling. Följ oss på facebook för att få uppdateringar om när nästa resa bär av. #EnKronaMilen på facebook.